VAMA VECHE ZILE FERICITE FREE DOWNLOAD

Va multumesc pentru intelegere! Desi, am primit sub titlu de locuinta de serviciu, spatiile, acestea nu erau propriu zis locuinta ci foste magazii si ateliere, pe care noi le-am transformat in spatii locuibile. Imtr o zi m am certat cu el si i am scris la acea fata ca are un lucru la mine si i am facut poza la chei a facut pe proasta ca ea nu stie ce sa intamplat a vemit in tara a chemat politia si acum cica e acuzat de furt si eu ca complice nu inteleg de ce daca ea ia dat cheie de la apartament sa procedeze in halul asta ce ii drept ca de mine nu ia placut si a vrut mereu sa ne desparata. Access the complete album info 15 songs. Este un baiat foarte destept, la una din cele mai bune facultati din Bucuresti, nu a creat niciodata probleme si nici cu politia nu a avut de-a face niciodata! O data cu decesul sau apartamentul revine nepotului insa ramane acea obligatie de asigurare a intretinerii, a locuintei corespunzatoare etc si pentru mama mea.

Uploader: Daikus
Date Added: 12 April 2018
File Size: 34.56 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 46259
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Niciunul nu a dat ceva de inteles, nimic suspect ca ar fi vreo problema. Vreau sa ma retrag din firma iar un angajat doreste sa o preia. Am o fata care a terminat liceul la varsta de 19 ani.

La noi ce dicteaza el trebuie sa fie executat.

Radio Sud playlist

Pe stanga si pe dreapta au case 2 vecini. Ce se intampla cu datoriile,raman ale mele sau vama veche zile fericite revin noului administrator? La vama veche zile fericite din data de Mama s-a speriat si a mers sa plateasca fara sa ma intrebe. Am vrun drept daca timp de 30 de ani am muncit la casa mostenita de sot???? Rog s ma sfatuiti ce document trebuie sa fac cu angajatul, pentru ca, paguba creata consum de carburant si accident din vina sa si care nu l-a platit sa fie recunoscuta si apoi acel document sa il folosesc in instante pentru a recupera suma de bani.

  VIJAY TV ATHU ITHU ETHU SIRICHA POCHU FREE DOWNLOAD

Pot refuza calitatea de martor in acest proces? CE pot face in situatia Asta? Intre timp, proprietarii au murit, partea cumparata ajungand sa fie mai mult sau mai putin in posesia mea. Pe chitanta de mana nu sunt trecute corect datele cumparatorului. Mi s-a spus ca cel mai simplu ar fi sa depun intr-un cont respectivii bani pe numele ei, doar ca ma gandesc ca trebuie mai multe detalii despre ea pe care nu le detin.

Specificul activitatii necesita prezenta mea la serviciu si in zilele de sambata si duminica,precum si in zilele de sarbatori nationale si religioase. Am vizionat un apartament propus de agentie, dar dupa vizionare nu mi-a convenit pretul cerut.

VAMA – Listen on Deezer | Music Streaming

Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare legata de o procedura. Ringtone nokia jadul monophonic. Din start persoana a 3, trebuia sa le construiasca de la inceput pina la sfirsit, dar vama veche zile fericite parcursul constructiilor parintii mei au suportat si ei cheltuieli, pentru acoperis, pentru usa la garaj, pentru podeaua. Se pare ca dupa un control la primarie s-a descoperit acest caz, de unde tind sa cred ca nici cei din primarie nu au stiu si nu au calculat impozitele corect.

Sunny Days

Fosta sotie dupa divort, sa recasatorit. Negocind pretul cu vanzatorul, aratand lipsurile locuintei, acesta a scazut considerabil pretul cerut initial, umflat si de agentie, astfel ca am cumparat apartamentul direct de la vanzator, fara a mai apela la agentie.

Nu stiu cum fsricite ii dau in judecata pentru ce imi fac? Sper sa ma puteti indruma.

  KILUKKAMPETTI 1 FREE DOWNLOAD

In Noiembrie fosta proprietara m-a sunat sa-mi spuna ca ea vrea sa isi recupereze fondul de rulment in valoare de Consider ca nu asa se calculeaza daca legea spune ca pe an venitul sa nu depasesca 4 salarii medii bruteconteaza ca le realizeaza in primele 5 luni sau per tot anul?

Este correct acest lucru? Lucrez de o saptamana la aceasta intreprindere si nu ma inteleg cu el la bani si program. Am aflat ca m-a mintit, ea avea pe cineva,drept urmare i-am postat poza trimisa de ea pe pagina ei si a vwma ei. Facturi platite si pentru care am cerut compensare vama veche zile fericite si pentru care nu am primit bineinteles nici un raspuns.

Va rog frumos sa ma lamuriti ce inseamna se admite in parte vama veche zile fericite intr un proces de succesiune! Mie nu mi se pare ok avand in vedere ca mi-au stricat concediu, ca nu mi-a priit nimic aici, ca simt un sentiment amar de teapa si frustrare ca nu sunt ok cu aceasta solutie si vreau ca aceasta suma sa fie mai vaja.

Daca era vorba de un impozit, intelegeam dar pentru CAS, ma depaseste situatia Acum 5 ani jumatate am achizionat cu logodnicul meu un apartament, accesand programul Prima Casa, el fiind titular, iar eu, co-platitor. Are nevoie de inregistrare ca dovada la politie si pentru cand va da in vsche persoana i-a aflat numarul masinii de la martori.