BOLUJEM U SEBI JOS SE NADAM TEBI FREE DOWNLOAD

U tvoje cu skute mirisom opojne Ojadjenu glavu da spustim i skrijem, I kao iz cveta uveloga pijem Sladak zadah moje ljubavi pokojne. Mozda taj trenutak bude onaj zbog kog cu,kako sam vec jednom rekla,narednih pedeset godina ziveti lepse. Sa dvadeset i pet, sad… imam djecu svoju. Bio je blag i imao je neodoljiv osmjeh. Voljela bih umrijeti barem pet minuta prije tebe. Oblio me hladan znoj.

Uploader: Kar
Date Added: 9 September 2009
File Size: 42.27 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 98043
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Hteli su me slomiti,ali su me samo vise ohrabrili. Da te volim to ne moze da se napise, to znas i osjetis svaki put kada nam se oci sretnu. Svatko je bio zaokupljen svojim crnim mislima. Potvrdno je klimnuo glavom.

Zato pustam zelju da svakim danom jaca. Da mogu, tako bih te rado zamijenila. Mozda taj trenutak dozvoli i onaj dugo ocekivani zagrljaj,poljubac u nosic i naslonjenu glavu na tvoje grudi.

Postoji jedna posebna, retka vrsta ljudi koje ja zovem moji ljudi. To je bila bolest o kojoj sam gledala nxdam, a ne dio mene. I vidis,mozda bas taj trenutak bude onaj gde cu upoznati tebe,a pronaci sebe.

  SAM TSUI SKYFALL FREE DOWNLOAD

Sa dvadeset i pet, sad… imam djecu svoju. Kako je samo bila u pravu! Prvi put ikad da je to nekome uspjelo. Moje je tijelo osjetno slabilo. Odmahnula sam rukom i krenula prema Williamu. Otiske,koje idalje cuvam i ponosno pokazujem sebi i drugima.

▷ @fehro_fatimaa__ Instagram Profile & stories,photos,videos • Pikdo

Umjesto odgovora, vratilo mi se moje pismo. Nakon bezbroj pretraga, ustanovljeno je da sam HIV-pozitivna. Kada cu ti cutanjem reci sve ovo sto u sebi dugo cuvam.

I ovako je zlo potisnulo dobro i ono hara svijetom kao kuga. Odmah je krenuo u napad, a meni je to odgovaralo. I kada me u noci prevari mora, pa otjera snove, a sati sporo prolaze do zore. A ja se,vec odavno,zagubila izmedju zelja i mogucnosti.

Videó megnézése

Ona je najmanje bila kriva za moje stanje. Pozorno sam promatrala Williamovo lice. Ne strahujem od ljudi, ne bojim se sutra Toliko se toga nakupilo u meni. Misli su mi bile potpuno odsutne.

Lice mi je oblilo blago rumenilo. Znao je da umire, a nije se mogao pomiriti s tim. Sa pedeset, ponovo… bebe se igraju oko mojih koljena, Ponovo znamo djecu… ja bolujsm moja voljena. Strah me gubitka i bez tebe jutra.

  SKYPE4COMLIB.DLL FREE DOWNLOAD

Sa tobom sam pocela da sanjam neke nove snove koji tjeraju sve moje nocne more. Zato sto od pocetka verujem u to da cu je nekada preci.

Bosanski forum

Ti i ja dignute glave zajedno jer sa tobom sam cijela, potpuna i vesela. One su se samouvjereno penjale ka vrhu tornja. Gledala sam u Jasmininu sliku i obrisala krupne suze koje su mi klizile niz lice.